2011. szeptember 23., péntek

Új Asics Gel Trabuco terepfutó cipő 40-49 - Jelenlegi ára: 26 490 Ft


Új Asics Gel Trabuco férfi terepfutó cipő
40-49 méretekben
Grey/ Red/Yellow színben
Garantáltan új, eredeti , gyári dobozában, címkéivel
12 hónap garancia !
Kifejezetten rendszeresen, nehezebb, köves talajon való terepfutáshoz ajánlott/ gyártott, könnyű, erősített talppal és felsőrésszel ellátott terepfutó cipő, kifejezetten pronáló (befelé billenő) lábtartású futóknak.
Ebben a cipőben megtalálható egyrészt az első és hátsó GEL-betét a rezgéscsillapításhoz, a középtalpban a köves, sziklás terepen történő futások során, a benyomómás ellen védő Rock Protection Plate- középtalp merevítő, a pronációt gátló Duo-Max betétek, Solyte középtalp, az új ComfortDry talpbetét másrészt a terepfutáskor fontos, dupla rétegű, nagyon jó szellőző képességű, megerősített felsőrész, mely ellenáll a gallyak, kövek, sziklák szaggatásának.
A talp kialakítása is kombinált megoldást nyújt, hiszen az AHAR+szénszálas külső talp a sarok alatti része kifejezetten kopásálló és a mintázata is inkább simább, az első talprészen pedig az ASICS által kifejlesztett kapaszkodó rendszer található. A kapaszkodást segítő mintázat alapelve, hogy a belső oldalon és a külső oldalon ellentétes irányú lamellák kapaszkodnak a talajba, mivel a kutatások szerint az ember járás közben felfele, vagy lefele haladva az ellentétes oldalon terheli az első talpat.
Külsőtalp: AHAR+ sarok, terepfunkció elöl
Középtalp: Solyte, továbbfejlesztett EVA, mely gyorsabban nyeri vissza eredeti alakját emiatt mindig puhább marad, további nagy előnye, hogy akár a maratoni táv végén is még szinte ugyan olyan puhaságot garantál a cipőnek, mint az elején+ Rock Protection Plate+ DuoMax
Talpbetét: ComfortDry
Felsőrész: megerősített Mesh - 3M fényvisszaverő
Súly: 371 gramm
ASICS Gel (saroknál, elülső talpnál)
ASICS Gel - csillapító rendszer-A GEL rendszer egy speciális szilikon anyagon alapul, melynek kiemelkedően magas a rezgéscsillapító hatása.
Rock Protection Plate
Kőbenyomódás védelem.
Duo Max
A DuoMax az ASICS pronációt gátló, azaz stabil cipőinek alapvető és szabadalmaztatott rendszere. A cipő belső oldalán elhelyezett DuoMax betétek meggátolják a lábfej túlzott befele billenését, pronációját.
Solyte
A Solyte a legújabb fejlesztésű középtalp alkotó elem, mely sokkal könnyebb a hagyományos EVA-nál és sokkal gyorsabban nyeri vissza az eredeti alakját, ezáltal sokkal tartósabb. További nagy előnye, hogy akár a maratoni táv végén is még szinte ugyan olyan puhaságot garantál a cipőnek, mint az elején.
AHAR+
Az AHAR+ egy könnyebb és vékonyabb változata az AHAR-nak. A külső talp erősen igénybe vett területén található, a nagy kopásállóság érdekében.
RhinoSkin
A kiemelten kopásálló szintetikus bőr-betét a felsőrész erősen igénybevett részein                   található
3M Fényvisszaverő
3M scotchlite (a 3M cég védjegye) fényvisszaverő anyag, mely segít a láthatóságban.
Rendelhető méretek:
40--41, 5--42--42, 5--43, 5--44--44, 5--45--46--46, 5--48--49



Jelenlegi ára: 26 490 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 06:32
. Új Asics Gel Trabuco terepfutó cipő 40-49 - Jelenlegi ára: 26 490 Ft