2011. szeptember 28., szerda

Mocsár hibiszkusz mag sárga - Jelenlegi ára: 20 Ft

egy db mag 20ft
NEM TÉL ÁLLÓ DE ÁTTELELTETHETŐ!!!!! pINCÉBEN
Ültethetjük kerti tó partjára, de bárhova a kertben, ahol megfelelő vízellátásban részesülhet. Jól mutat szoliterként is, de cserjecsoportba, vagy virágágyásba is ültethetjük. Tervezéskor ügyeljünk, rá, hogy tavasszal későn, május végén hajt ki, de utána viszonylag nagy helyre lesz szüksége. Ezért jó ötlet kombinálni tavaszi hagymás növényekkel, melyek kitöltik májusig az „ üres” helyet és visszahúzódnak mire a hibiszkusz fejlődésnek indul.
Gyors növekedése miatt nagyon sok tápanyagra van szüksége, ezért tavasszal és ősszel alaposan trágyázzuk meg szerves trágyával (pl. komposztált érett marhatrágya) majd a növekedési periódusban rendszeresen tápoldatozzuk virágzó növényeknek való tápoldattal.
Télen a hajtások teljesen visszafagynak. Az elszáradt hajtásokat csak márciusban vágjuk vissza. Télen takarjuk a növény tövét mulccsal. Idős töveket tavasszal tőosztással fiatalíthatunk
Hogy a posta ne legyen sok én máűr most levágom a szárát, de le kel takarni ültetés után, hogy ne essem bele a hó és az eső, különben kivagy.
Kérdezzetek bátran
postán elküldöm, de feleőséget nem vállalok ha a postán valami baja lesz. Alaposan csomagolom nedves papírba és zacskóba aztán bobozba teszem.


Jelenlegi ára: 20 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 13:28
. Mocsár hibiszkusz mag sárga - Jelenlegi ára: 20 Ft