2011. szeptember 24., szombat

Amino Lizin-Szöveteink újraépüléséhez100db - Jelenlegi ára: 4 950 Ft

Amino Lizin Kapszula 100db- Szöveteink újraépüléséhez
Először is szeretném elmondani, hogy ezek nem „ bemutatós” termékek, hanem ezek a termékek a Flavin termékei! Ezt azért írom le mivel sajnos sok olyan emberrel találkoztam, akik azért nem akarták kipróbálni, mert sok olyan terméket vásároltak, amik a várt és ígért hatást nem teljesítették, és ami nem utolsó nagyon sok pénzt kiadtak érte! De szerencsére volt, aki adott egy esélyt a Flavin termékeknek és nagyon meg vannak vele elégedve! És visszatérő vevőim! Én olyan terméket kínálok Önnek mivel szinte mindenkinek az egészsége a fontos, ami Nem tartalmaznak káros anyagokat, színezéket stb… Ezek kizárólag gyümölcsöket-zöldségeket stb... tartalmaz, És Elérhető áron van!!! A Biotékákban sokkal drágábbak az ehhez hasonló termékek!!!
Ezért kérem, adjon Ön is egy esélyt a Flavin termékeknek!
Ezek a Termékek egy kiváló orvoskutató csoport termékei!
Hisz Önnek is az egészsége a fontos!
Higgye el Ön sem fog csalódni!
Termék Leírás!
A lizin a herpesz I és II (ajakherpesz, bárányhimlő, övsömör, stb. ) megelőzésében és kezelésében is kifejezetten hatásos. (a feleségemnek másfél-két havonta herpesze volt mióta ezt a terméket szedi nincs herpesze! )
A Lizin a fehérjékben általában megtalálható 20 aminosav egyike.
Esszenciális aminosav, egy ember napi szükséglete 1-1, 5 g.
Elősegíti az izom-, a csont-, és egyéb szövetek kialakulását és megmaradását, mindemellett gyorsítja a regenerálódást is.
Ismert a herpesz I és II elleni hatásossága folytán, és néhány öregedéssel összefüggő bőrproblémával szemben is sikeresen alkalmazható.
A lizin a herpesz I és II (ajakherpesz, bárányhimlő, övsömör, stb. ) megelőzésében és kezelésében is kifejezetten hatásos.
A szív egészségi állapotára is jótékony hatással van, mivel megakadályozza a felesleges anyagok lerakódását az artériák falára.
A lizin szerepet játszik a kollagén képződésében, ami a bőr, az izmok és az ízületek egészségi állapota szempontjából fontos. Az öregedés során kollagént veszítünk, aminek a ráncosodás az eredménye. A kollagén természetesen az összes kötőszövet egészsége szempontjából fontos anyag a porcok, inak, ízületek, bőr, csontok és fogak, és sok szövet növekedésében, valamint regenerálódásában kulcsszerepe van.
A legújabb csontritkulással kapcsolatos kutatási eredmények azt támasztják alá, hogy a kalcium, foszfor és D-vitamin bevitele mellett ugyanekkora szerep hárul a lizinre is, ennek a betegségnek a megelőzésében, leküzdésében. Hiányában a kalcium nem tud beépülni a csontokba és fogakba.
Főbb hatásterületek:
- esszenciális aminosavak
- izom, csont építés
- herpesz, bárányhimlő, övsömör
- érelmeszesedés
- ráncosodás
- csontritkulás
- sportolóknak
- szédülés
- vérszegénység



Jelenlegi ára: 4 950 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 13:00
. Amino Lizin-Szöveteink újraépüléséhez100db - Jelenlegi ára: 4 950 Ft