2012. február 27., hétfő

Két Hét Múlva Örökké - Sandra Bullock, Hugh Grant - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
George Wade csinos és multimilliomos: még sincs benne semmi vonzó. New York legmenőbb ingatlankereskedője ugyanis olyan önállótlan, hisztérikus és önző, mint egy elkényeztetett hároméves. A titkárnője nélkül reggel képtelen lenne eldönteni, melyik nyakkendőjét vegye fel, délelőtt nem tudná, mit kezdjen az ügyfeleivel, délután pedig fogalma se volna, miképpen intézze a válóperét.
Még szerencse, hogy Lucy mindent elintéz. Lucy Kelson a legelegánsabb amerikai egyetemen szerzett diplomát, ám Wade-nek nem jogászra, hanem egy titkárnőbe öltött szárazdadára van szüksége, aki mindent tud, mindig készen áll és sosem kapcsolja ki a telefonját.
Lucy azonban kezdi unni a napi huszonnégy órai szolgálatot, már nehezen viseli főnöke szeszélyeit. Ideges, hisztis, nem tud elaludni. Végül rettentő lépésre szánja el magát: beadja a felmondását.
Két hét múlva Wade-nek meg kell állnia a saját lábán, ő pedig végre új, izgalmas életet kezdhet. De lehet, hogy a következő két hétben mindketten rájönnek, hogy inkább a régit folytatnák...
EXTRÁK:
Audiókommentár - Az író/rendező (Marc Lawrence), valamint a két főszereplő (Sandra Bullock és Hugh Grant) közreműködésével.
Werkfilm (így készült) - Így készült a Két hét múlva örökké (kb. 13 p. )
Kimaradt jelenetek - 2 kimaradt jelenet (kb. 7 p. )
Bakiparádé (kb. 3 p. )
Filmográfiák
Előzetes (kb. 2 p. )



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 06:18
. Két Hét Múlva Örökké - Sandra Bullock, Hugh Grant - Jelenlegi ára: 1 999 Ft