2011. november 25., péntek

mokka jáspis, mokait garnitúra - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Mokka jáspis (mokait) nyaklánc, fülbevaló. A nyaklánc 44 cm hosszú+ a kapocs. Az ékszer 6 mm-eses mokait golyókból és 20 mm-es csiszolt mokait virágokból fazettál készült. Az ékszer fém szerelékei antialergén, nikkelmentes, ródiumozott ródiumozott fémből készültek, de kérésre ezüst, vagy akár arany kapoccsal is kérhető. A garnitúra 235 karátnyi jó minőségű mokaitból készült.
A mokka jáspis hatásai a szervezetre: Akaraterő fokozás, Altesti fájdalmak, Anyaméh erősítése, Aura összehangolása, Rossz álmok, Bátorság, Béllel kapcsolatos problémák (fekély, gyulladás), Gyökér csakra, Csecsemő mirigy, stb.
 
Közelednek az ünnepek, lepje meg szeretteit egy szép és értékes ajándékkal.
Minden álltalunk készített és forgalmazott ékszer azonnal átvehető postai úton, vagy akár személyesen is az üzletünkben. Az ékszerekre garanciát vállalunk és természetesen számlát is adunk róluk. Mivel ékszereinket magunk készítjük minőségi alapanyagokból, így az esetleges méretproblémákon (nagyítás, kicsinyítés) könnyen tudunk segíteni. Továbbá vállaljuk ékszerek készítését egyedi igény alapján is. Ezoteriás kérdésekben is szívesen tudunk segíteni mindenkinek.
Kérem, tekintse meg egyéb ékszereinket is!


Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 17:20
. mokka jáspis, mokait garnitúra - Jelenlegi ára: 7 500 Ft