2011. július 30., szombat

A nap hőse - Jelenlegi ára: 1 440 Ft


A nap hőse
David Fitzgerald egy brooklyni középiskolai tanár mindennapi életét éli. Irodalmat tanít egy olyan iskolában, ahová többségében bevándorolt családok, gyerekei járnak. A magánélete sem valami fényes, éppen válófélben vannak a feleségével. Élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor egy véletlen folytán megmenti a diákjai életét. Hatalmas felhajtás kezdődik körülötte, nem győz eleget tenni a sajtó és a tévé meghívásainak. Egy pillanat alatt hőst csinálnak belőle. De amikor egy interjúban bombatámadásról kezd beszélni - holott a nyomozás még nem tart ebben a fázisban -, hirtelen ő válik az akció gyanúsítottjává is... Tisztázni tudja-e magát David Fitzgerald? Pozitív vagy negatív irányba befolyásolják sorsát az események? Egyáltalán, hogyan változik meg egy ember élete, ha hirtelen a média kereszttüzébe kerül? Ezekre a napjainkban oly aktuális kérdésekre keresi a választ Peter Blauner regénye, melyben a fordulatos cselekmény mellett a lélektan is fontos szerepet kap.
Részlet a könyvből: "Nasszer lesújtva, megszégyenülten pillantott rá. Igen, érezte, hogy ez egy újjabb próbatétel. Bizonyítania kellene, hogy alkalmas a harcra, hogy hajlandó alárendelni magát a szent ügy érdekének. A forgalmat bámulta. Látta a kenyérszállító kocsi sofőrjét, a buszvezetőket, és a taxisokat, ahogy kiáltoznak nekik az utcán a kuncsaftok. Közönséges emberek közönséges, céltalan mindennapjai. Olykor elment kávézni más arab vagy pakisztáni taxisokkal egy manhattani büfébe, a 96. utcai mecset mellé. Olyan emberekkel, akik odahaza orvosok, ügyvédek, vezető hivatalnokok voltak, ám itt odáig züllöttek, hogy borravalókra vadásztak, és minden energiájukat az kötötte le, hogy összekaparjanak kétszáznegyvenezer dollárt, és saját emblémát vehessenek a kocsijukra. "
SZERZŐ: Peter Blauner
KIADÓ: General Press Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2002
OLDALSZÁM: 392
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 440 Ft

Az aukció vége: 2011-08-19 18:45
. A nap hőse - Jelenlegi ára: 1 440 Ft